Anglų kalbos pamokoje kalbėjome apie maistą (nuodingą maistą, kaip jį paruošti tinkamai, jo apdorojimą). Mokiniai dirbdami grupėse paruošė pristatymus apie mūsų kasdienybėje naudojamus maisto produktus, kurie gali būti nuodingi. Jie aprašė, kokias nuodingas medžiagas kaupia tam tikri produktai (vyšnios, mėsa, įvairios uogos, pomidorai, bulvės, obuoliai, pienas ir kt), kiek galima jų suvartoti per dieną, ir kurios (pavyzdžiui, obuolių ar vyšnių) dalys yra nevalgomos. Taip pat mokiniai paruošė rekomendacijas, kaip išlikti sveikiems ir nekenkti savo organizmui, atkreipiant dėmesį į kasdien valgomus produktus.
Anglų kalbos mokytoja Renata Strelčiūnienė
Poisonous food Auksė, Gabrielius Poisonous food Darius, Mintautas, Paulius Poisonous foods Kornelija, Erikas, Akvilė Poisonous foods Rugilė, Simas, Monika
@ 2021 Pasvalio r. Vaškų gimnazija
Sprendimas: TOBALT
Parašykite komentarą